Pages

18 Eyl 2019

hafta sonu gibi çarşamba

selamlar
çarşamba günleri dersim yok. eşimin nöbeti de olmayınca, hafta sonu formatında bir hafta ortası oldu. dondurucu için biraz patlıcan közlemek istiyordum. eşimde bende evde olunca hem yürüyüş yapalım, hem sebze közleyelim dedik. şehre çok yakın henüz çok keşfedilmemiş bir mesire alanı var. çok kalabalık olmuyor. yürüyüş yapılabilecek alanlar var. kış gelmeden  değerlendirmek lazım.






yürüyüş yaparken, mor mor bana el salladı. minnoş.


tamam dalları basmamış ama yinede kuşburnu ve alıçlar vardı.



sevgili ezgi'nin sayfasında görüp, yaptığım bilgisayar kılıfım. çok severek kullanıyorum.



patlıcanlarımız, biberlerimiz közlendi. dolabta yerini aldı. kış boyu sürecek diyet yolculuğunda bana destek olacak.


bilgisarımı götürmemdeki amaç bloğa orada yazmaktı ama interneti bağlamak pek mümkün olmadı. bu ara motifli hırka örmeye çalışıyorum. aslında kendime örmüştüm ama kardeşim çok beğendi. ablalık bunu gerektirir deyip, hediye ettim. şimdi mevsimi geçmeden kendime bir tane daha örmeye çalışıyorum.

mangal yakıldıysa közde kahve kesin yapılır bizde.

böyle bir günün ardından insan derli toplu temiz bir eve gelmek duşunu alıp uzanmak istiyor ama nerdeee. evde halılar yıkamaya gitti. yastık kırlent ne varsa yıkandı. yani her yer her yerde. bizim ev çok sıcak oluyor o yüzden eylüle kadar cam çerçeve her yer açık. ister istemez halılar perdeler tozlanıyor. büyük temizlik şart oluyor.
oksijen biz şehirlileri yoruyor. süt pişirdim onu mayalar yatarım ben bugün. hadi selametle...

2 yorum:

ezgi dedi ki...

Bilgisayar kılıfı şahane şahane <3

mavilale dedi ki...

fikrine sağlık :)