Pages

12 Eyl 2019

konya hatırları 3

selamlar 
konya gününden kareler devam ediyor. silleden sonraki durağımız tabi ki mevlana hazretleri oldu. oldukça kalabalıktı. ama bir o kadar huzurlu. 
eski insanlar günlük yaşamlarına estetik ayrıntılar katmayı hiç ihmal etmemiş. sanırım ondan sebep, daha nahif bir yaşantıları olmuş. şu güzelliklerin başka açıklaması olamaz.









konya'ya gelip etli ekmek yememek olmazdı. bizim diyet işte o anlarda yalan oldu. o zaman başlayan serserilik hala devam ediyor. nerede o elleri yüzünde maymun, çağırın şu an çok ihtiyacım var ona :))
bu ara kilolarıma taktım belli olduğu üzere. inşallah çözeceğiz.
neyse bu muhteşem lezzetlerin tadını kaçırmayalım. incecik hamuru, etinin lezzeti harikaydı. daha önce yiyenler ne demek istediğimi anladı bile. ama etli ekmeğin dışında yediğim en güzel tandırlardan biriydi. konya'da nerede yediysek çok beğendik. konya lokantalar açısından avantajlı bir şehirmiş.


aziziye camii
kapı ve pencereler dikkat çekmeyecek gibi değil. mimarı çok zevkli biriymiş vesselam. meydan kalabalık olunca, zaman sınırlı olunca, çok güzel fotoğraflar olmadı ama benim zihnimde kalanlar beni mutlu etmeye yetiyor.



biz birlikteyken çok mutlu oluyoruz. ama evladımın geleceği için hasreti göze alıyorum. niye dertlendin derseniz biz yarın yine yollara düşüyoruz kızımı yurduna bırakacağız. umarım her şey hayal ettiğinden çok daha iyi olsun canım kızım.
selametle

Hiç yorum yok: