Pages

19 Şub 2013

her çocuk özeldir


iyi akşamlar dostlar
bugünlerde gerilimli bir bekleyiş içindeyim o nedenle çok fazla üretemiyor ve okuyamıyorum. fazla açıklayamayacağım ama özetle biyopsi yaptırdım. sonucunu bekliyorum. inşallah sonucu iyi çıkar. sizdende dua bekliyorum.
ben öyle depresif depresif oturunca bu hallerime alışık olmayan kızım bana alternatif sinema örneklerinden filmler seyrettirmeye başladı ve benim hint filmlerine karşı bakış açım değişti. bu filmlerden en beğendiğimi sizinle paylaşmaya karar verdim. filmin orjinal adı taare zameen par türkçeye her çocuk özeldir yada yerdeki yıldızlar diye çevrilmiş. acımasız sınav yarışının hem velileri hem öğrencileri içine aldığı bir eğitim sisteminde disleksi hastası bir çocuğun yaşadıkları ve çocuğun hayatını değiştiren harika bir öğretmenin hikayesi. ben uzun süredir hiç bir filmde ağlamıyorum. ama bu film beni çok etkiledi hem öğretmen hem anne olunca sanırım çok fazla etkilendim. herkese tavsiye ederim seyredenler fikirlerini paylaşırsa sevinirim. allaha emanet olun

7 yorum:

Unknown dedi ki...

görür görmez atladım içeriye! Aamir khan benim Favorimdir :) inşallah sonuçlarınız poppozitif çıkar Allah yardımcınız olsun inşallah..
ayrıca size 3 İdiots, Ghajini, benim adım khan bunları öneriyorum ! hemde şiddetle :) iyi seyirler ve kendinize iyi davranın!
Sevgileerr..

birincisin dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım,moralini bozma.Sonuçlar iyi çıkar inşallah.Filmi bir arkadaşım tavsiye etmişti ama izlememiştim sende söyleyince artık en kısa zamanda bakarım .Allah'a emanet ol.Dualarım seninle..

Igne oyam dedi ki...

cokk gecmiş olsun zeynep hocam dualarımız seninle inş sonuçlar iyi cıkcak morelini yüksek tut bu filmi izlicem inş

Bucanni dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun. Eminim ki sonuçların temiz çıkacaktır. Senin için dua edeceğim. Henüz filmi izleyemedim ama ilk fırsatta izleyeceğim. Bu arada bu filmide seveceğini düşünüyorum, fikir olsun "Benim adım Khan". Allah'a emanet ol. Sevgiyle...

Samyeli Design dedi ki...

Zeynepcim geçmiş olsun canım, inşallah sonuçların istediğin gibi çıkar.

Eğitim ve pedagojik çerçevede çok hoş bir film... Ben de öğrencilerimle izlemiştim..

aylinhobi dedi ki...

çok geçmiş olsun zeynebim rabbim şifalar versin inş. güzl çıkar kalbini ferah tut öptm seni canım

Adsız dedi ki...

He likewise said that I shouldn't design to get pregnant effort rosacea, your tegument takes on a inflamed Appearance. Find a lifelike moisturizer which has SPF es una receta casera parity solucionar la ros�cea.

My webpage: Lomira Laser Treatment rosacea
My webpage > Lomira laser treatment rosacea