Pages

11 Kas 2011

pepeeeeeee

merhaba canlarım
bir bayramı daha ardımızda bıraktık telaşlı ve soğuk günlerin ardından yeniden evimize döndük. başka yerleri bilmem ama sivas çok soğuktu bayramda ama insan ailesi ile birlikte olunca soğuktan şikayet etmiyor keşke tatilimiz biraz daha uzun olsaydı diye içimizden geçmedi değil. ama kısmet yarıyıl tatiline bir şey kalmadı şurda. ben aslında çok tatil sever biri değilim hatta yaz tatilinde sıkılıyorum bile ama annemden uzak yaşayınca her tatil bana sivasa gitme olanağı sunduğu için kıymetli oluyor. 
lafı uzattıp pepeyi beklettik. pepemizin açıklaması artık herkesçe malum olduğu üzere sevgili yasemin kaleye ait.   daha önce yaptığım pepeyi teyzmin torununa hediye etmiştim kızım ısrarla kendisinede pepe istiyordu. hobievimizde nilgüncüğümün başlattığı etkinlikle şüheda pepesine kavuşmuş oldu. 

4 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlıkkkkk:) çok şirin bu peppe

Marifetane hobi dedi ki...

çok sevimli olmuş canım ellerine sağlık..kızımda pepeyi çok seviyor ne zamandır yapayım diyorum ama yarım işlerden başlayamamıştım bi türlü..bugün ipleri aldım hafta içi başlarım inşaAllah..umarım benimkide bu kadar sevimli olur.

mavilale dedi ki...

kızlar çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
marifetanecim çok zevkli örmesi tavsiye ederim şimdiden kolay gelsin

yurdagül dedi ki...

canımcımm pepen çkk şeker olmuş maşallah her telden örebiliyosun imreniyorum sana RABbim nazardan saklasın..