Pages

13 Eki 2019

bu hafta kitap fuarı haftası

selamlar
beslenme benim için çok önemli sanırım -. hem bedenen hem zihenen. çünkü takip ettiğim iki fuar var şu ömrü hayatımda biri yöresel ürünler fuarı, diğeri kitap fuarı :) 




malum kitap fuarlarında, yazarlarla buluşma imkanı da oluyor. cuma günü ilk gün Ömer Tuğrul İnançer Hoca'nın sohbetine katılmakta nasip oldu. son derece verimli bir sohbetti. keşke mümkün olsa, gelen tüm yazarları dinleyebilsem ama mesai ve hayat şartları buna pek imkan vermiyor. planlarım tutarsa bir kaç kişiyi daha dinlemek nasip olacak inşallah.



fuara gitmeden önce dersime çalışıp, bir kaç kitap ismi belirlemiştim. ama malesef evdeki hesap çarşıya uymadı. almak istediğim kitapların yayınevleri fuara katılmamıştı. planladığımın dışında bir alışveriş oldu. ama yine merak ettiğim kitapları aldım. demek ki bu süreçte bu kitapları okumalıymışım.
her gün bir motif örmeye devam ediyorum. henüz motifini örmedim ama bugün 13. gün :)


yazılarımın birinde bahsetmiştim. çok tatlı bir küçük hanıma hırka öreceğim demiştim. salon masama bu defa o motifleri yaydım :) umarım küçük olmaz. bir heyecan ve endişe ile örüyorum.
bir yandan da askerimizin operasyonunu takip ediyorum televizyondan. haine zalime fırsat verme yarabbim. mazlumun koruyucusu büyük bir milletiz biz. medyası, sosyal medayası ile ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, fıtrat değişmiyor. binlerce şükür. büyük milletim atalarından kalan mirası, onurlu bir şekilde taşımaya devam ediyor. rabbim askerimize kuvvet versin. kadın çocuk demeden saldıran zalimleri kahreylesin.
selametle....

2 yorum:

burcu dedi ki...

şuna bak balıklama atlayısı geliyor insanın kitap standlarına.

mavilale dedi ki...

burcu hanımcım; gerçekten sırf atmosferi için bile gezilesi kitap fuarları :))